Privacyverklaring



Privacyverklaring Happy Seven
25-05-2018

•Identiteit van de onderneming
Happy Seven te Nijkerk, kvk nr 32124950 amersfoort.
Groothandel en eenmanszaak in houten speelgoed, kado en decoratie artikelen, hobbymaterialen.

•Contactgegevens
Happy Seven
Hogenhof 13
3861 CG NIJKERK (Gelderland)
tel. 033-2461938
mob. 06-22804842
e-mail: info@happyseven.nl
website: www.happyseven.nl

•Het doel of de doelen waarvoor de gegevens verzameld worden
Happy Seven bewaart uw persoonsgegevens om diensten/leveringen van ons aan u te kunnen uitvoeren.
U inlog en bestelmogelijkheden te geven via onze website.

•Delen met anderen
Happy Seven verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

•Administratie:
Het factureren van goederen, het versturen van de goederen, communicatie omtrent de bestelling.
Alle handelingen die nodig zijn om een volledige boekhouding en jaarrekening op te stellen.
Met onze boekhouder hebben we een verwerkersovereenkomst afgesloten.

•Verzending:
De logistiek gaat via Logxstar te Smilde, met uitvoerders als DPD en PostNL wordt het transport van de goederen verzorgd.
Bedrijfsnaam, afleveradres, contactpersoon, emailadres en telefoonnummer.

•Website:
Elke klant heeft een persoonlijke inlogaccount, hiermee kan de klant hun opgeslagen winkelwagentje vullen of een verlanglijst kunnen bijhouden om zo tot een bestelling te kunnen overgaan.
Welke IP-adressen ons bezoeken en op welke pagina’s geklikt worden.
Server waar de website op staat, staat in Nederland, wordt gehorst door ExactHost.
Onze website heeft een SSL certificaat/beveiliging.

•Mailingen, het informeren over nieuwe artikelen, beursdagen en aanbiedingen.
Kleinschalig, lokaal via Mozilla Thunderbird.
Eventueel nieuwsbrieven via Laposta. Enkel uw emailadres wordt hiervoor gebruikt en na de mailing weer verwijderd.
(Met Laposta voldoe je aan de eisen van de AVG. Voor iedere gebruiker staat een verwerkersovereenkomst klaar, die gemakkelijk binnen ons programma getekend kan worden. Bovendien staan al onze servers in Nederland.)

•Mozilla Thunderbird:
Ontvangst bestelling via mail en websitebevestiging.
Contact met elkaar over inhoud van de bestelling en eventueel de openstaande betaling ervan.

•Wie (eventueel) de ontvangers van (een deel) de persoonsgegevens zijn.
Uiteraard, ik, als Happy Seven.
Logxstar te Smilde, DPD en PostNL voor de afhandeling van het transport.
SnelStart administratieprogramma. Er is een verwerkersovereenkomst.
Boekhouder. Blom belastingadvies Nijkerk. Er is een verwerkersovereenkomst.
Exacthost. Hosting website.
Laposta. Mailingen. Er is een verwerkersovereenkomst.
ING en Rabo bank. Ontvangst van betalingen. Worden uitgeprint en ingevoegd in boekhoudprogramma.

•Hoe lang de gegevens worden opgeslagen of de criteria voor het bepalen van die termijn
Zolang de overeenkomst duurt en daarna de officiële duur dat een administratie wettelijk bewaard moet blijven.

•Welke gegevens worden opgeslagen:
Bedrijfsgegevens, factuur,- en afleveradres en opmerkingen/uitzonderingen hierop.
Contactpersonen en emailadressen.
Telefoonnummers (vast en mobiel)
Openingstijden winkel/webshop.
Website url of facebook pagina van uw bedrijf.
KVK en BTW nummers.
Uw inlogaanvraag.
Facturen en winkelwagen en verlanglijst op website.
Prijsafspraken.
Emailcontact omtrent levering, facturering en betaling.
Afschriften banken.

Welke rechten hebt u met betrekking uw persoonsgegevens?
U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen (voor zoverre dit wettelijk en fiscaal mogelijk is ).
Daarnaast hebt u het recht om uw toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Happy Seven.
Ook heeft u in sommige gevallen het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@happyseven.nl

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen.
Wij zullen beoordelen of we gehoor moeten en kunnen geven aan uw verzoek.

Indien u klachten hebt over onze gegevensverwerking, dan verzoeken wij u dit zo snel mogelijk bij ons te melden.
U kunt op onze medewerking rekenen!
Daarnaast bestaat de mogelijkheid een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.